Toimitusehdot

YLEISTÄ

Isot veistokset -palvelun tuotteita myy ja vuokraa taiteilijoiden nimissä ja lukuun Suomen Kuvanveistäjäliitto (y-tunnus 0116954-5, osoite Eteläranta 12, 00130 Helsinki). Myymme ja vuokraamme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritys-, julkishallinto-, ja yhteisöasiakkaille. Toimitamme teoksia toistaiseksi Suomeen.

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.10.2020 alkaen ja soveltuvat tuotteiden vuokraamiseen ja ostamiseen palvelustamme sekä vastaaviin toimituksiin.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on tutustuttava toimitusehtoihimme joka kerta etukäteen tilatessaan tuotteita verkkokaupastamme.

Tiedustelut: sculptors@sculptors.fi / 050 3601182

TEOSTEN AITOUS

Isot veistokset -palvelun teokset ovat uniikkeja; tarjolla on vain Suomen Kuvanveistäjäliiton jäsentaiteilijoiden teoksia.

TEOSTEN HINNAT

Kuvanveistäjäliitto myy ja vuokraa teokset taiteilijoiden nimissä ja lukuun. Mikäli taiteilija on arvonlisävelvollinen, teosten myyntihintoihin lisätään taiteilijan arvonlisäveron 10 % tai 24 %. Muutoin arvonlisävero on 0%. Teosten vuokrauksessa arvonlisävero on 24 % tai 0 %, mikäli taiteilija ei ole arvonlisäverovelvollinen.

Suomen Kuvanveistäjäliitto ry ei ole arvonlisäverovelvollinen yleishyödyllisenä yhdistyksenä.

Teosten hinnat ja ominaisuudet on esitelty kunkin teoksen tuotekuvauksessa. Teoshinnan päälle lisätään yhdessä sovitut kuljetuskulut, ripustuskulut sekä vakuutukset.

TOIMITUSKULUT

Teosten hinnat eivät sisällä toimituskuluja. Teosten kuljetuksesta sovitaan aina tapauskohtaisesti tilaajan kanssa.

MAKSUTAVAT JA MAKSAMINEN

Teosten hinnat laskutetaan asiakkaalta aina erikseen sovitun aikataulun mukaisesti. Jos päätät vuokra-ajan jälkeen lunastaa teoksen itsellesi, vähennetään myyntihinnasta jo maksettu summa.

VASTUUNRAJOITUS

Suomen Kuvanveistäjäliitto ei vastaa mistään tilaukseen, toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kuin pakottava määräys kuluttajanasuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

TOIMITUSAIKA

Teokset ovat taiteilijoiden hallussa ja jokaisen teoksen yhteydessä on ilmoitettu toimitusaika. Kuvanveistäjäliitto neuvottelee aikataulut tilaajan ja taiteilijan kanssa erikseen.

ERIMIELISYYDET

Tästä sopimuksesta mahdollisesti aiheutuvat erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti keskinäisin neuvotteluin. Toissijaisesti ne saatetaan Helsingin käräjäoikeuden ratkaistavaksi.

TEKIJÄNOIKEUDET

Kaikki tekijänoikeudet ja laissa kirjattu luoksepääsyoikeus säilyvät taiteilijalla. Lue luoksepääsyoikeudesta.

TIETOSUOJASELOSTE

Suomen Kuvanveistäjäliitto käsittelee asiakastiedot luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojaselosteeseemme täällä.