Info

Haetko teosta julkiseen tilaan, tilapäiseen käyttöön tai pitkäaikaiseen sijoitukseen?

Isot veistokset on Suomen Kuvanveistäjäliiton kehittämä uudenlainen digitaalinen julkisen kuvanveistotaiteen osto- ja vuokraussivusto. Sivusto mahdollistaa ammattikuvanveistäjien valmiiden teosten ostamisen tai vuokraamisen nopealla aikataululla.

Palvelu tuo julkisen taiteen hankintamalleihin uuden ns. matalan kynnyksen mallin, jossa teoksia on mahdollista ostamisen lisäksi myös vuokrata julkiseen tilaan määräajaksi. Kyseessä voi olla esimerkiksi kaupungin tai kunnan juhlavuosi, yrityksen seminaari, festivaali tai muu tapahtuma, johon halutaan taidetta tilapäisesti tai pysyvästi esille.

Palvelu on suunniteltu tarjoamaan asiakkailleen yksilöllistä asiantuntija-apua ja löytämään eri tilanteisiin ja vaatimuksiin sopivat ratkaisut. Liitto toimii asiantuntijana tilaajan ja taiteilijan välisissä neuvotteluissa ja räätälöi veistoshankinnasta kuljetuksineen ja ripustuksineen sopivan paketin.

Isot veistokset -sivustolla voit valikoida lukuisten teosten joukosta eri materiaaleista valmistettuja teoksia ja installaatioita ulko- ja sisätiloihin. Tarjoamme asiantuntija-apuamme sopivien teosten etsinnässä ja teoshankintaan ja vuokraukseen liittyvissä käytännön kysymyksissä.

Tutustu sivujen teosvalikoimaan, tee löytöjä ja ota yhteyttä sähköpostitse sculptors@sculptors.fi tai puhelimitse 050 3601182!

Lue lisää:

Ohjeet tilaajalle

Ohjeet taiteilijalle

Isot veistokset -pilottihanke on saanut osto- ja vuokraussivuston toteutukseen Opetus- ja kulttuuriministeriön välittäjäportaan erityisavustuksen.