Isot veistokset -vuokraus- ja ostopalvelu

Oletko hankkimassa teosta julkiseen tilaan, tapahtumaan tai yksityiseen käyttöön? Suomen Kuvanveistäjäliiton palvelu mahdollistaa teoksen hankinnan pysyvästi tai määräajaksi nopealla aikataululla jo valmiina olevista veistoksista.

Pekka Jylhän teos Window to the Sky vuokrattiin Isot veistokset -palvelun kautta Hakaniemen virastotalon eteen vuonna 2020.

Isot veistokset on Suomen Kuvanveistäjäliiton kehittämä julkisen kuvanveistotaiteen osto- ja vuokraussivusto. Sivusto mahdollistaa ammattikuvanveistäjien valmiiden teosten ostamisen tai vuokraamisen nopealla aikataululla.

Palvelu tuo julkisen taiteen hankintamallin, jossa teoksia on mahdollista ostamisen lisäksi myös vuokrata julkiseen tai yksityiseen tilaan määräajaksi. Kyseessä voi olla erilaiset tilaisuudet ja tapahtumat, kuten esimerkiksi seminaarit, festivaalit, taidenäyttelyt tai vaikka  yritysten ja julkisyhteisöjen toimitilat, joihin halutaan taidetta tilapäisesti tai pysyvästi esille. Sivustolla on teoksia ja installaatioita ulko- ja sisätiloihin.

Kuvanveistäjäliiton asiantuntija hoitaa tilaajan ja taiteilijan väliset neuvottelut, tekee teoshankintaan liittyvät sopimukset huomioiden kuljetukset ja ripustukset.

Tarjoamme yksilöllistä asiantuntija-apua ja autamme löytämään eri tilanteisiin ja vaatimuksiin sopivat ratkaisut.

Ota yhteyttä sähköpostitse sculptors@sculptors.fi tai puhelimitse 050 3601182!

Lue lisää:

Ohjeet tilaajalle

Ohjeet taiteilijalle

Veistoskaupasta löytyy Suomen Kuvanveistäjäliiton jäsenten pienoisveistoksia.