Saavutettavuus

Veistoskaupan verkkopalvelua veistoskauppa.fi koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta (306/2019), joka pohjautuu Euroopan parlamentin ja neuvoston direktiiviin (EU) 2016/2102 julkisen sektorin elinten verkkosivustojen ja mobiilisovellusten saavutettavuudesta.

Veistoskauppa.fi on julkaistu vuonna 2019. Lain saavutettavuusvaatimukset koskevat tätä verkkopalvelua 23.9.2020 alkaen.
Verkkopalvelu ei ole tällä hetkellä kaikilta osin saavutettava. Kehitettävää on mm. kontrasteissa, puuttuvissa vaihtoehtoisissa teksteissä, otsikoinnissa, listauksissa ja lomakkeissa. Teemme parhaillaan kehitystyötä saavutettavuusvaatimusten täyttämiseksi.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja parannusehdotuksia saavutettavuuteen liittyen osoitteessa galleria.sculptor(at)sculptors.fi. Vastauksessa voi mennä 14 päivää.

Valvontaviranomainen

Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
Puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Tämä seloste on laadittu 16.9.2020