Meistä

Veistoskauppa on Suomen Kuvanveistäjäliiton jäsenten pienoisveistoksia esittelevä myyntikokoelma ja verkkokauppa. Verkkokaupassa pääset tutustumaan kokoelman teoksiin tarkasti 360-kuvien avulla – voit ihailla ja selailla pienoisveistoksia joka suunnasta.

Teokset ovat myös nähtävissä ja myynnissä paikan päällä Galleria Sculptorissa, osoitteessa Eteläranta 12, Helsinki.

Taideteos on huolella valmistettu ja ainutlaatuinen tuote. Voit hankkia meiltä veistotaidetta omaksesi tai lahjaksi joko kertamaksulla tai osamaksulla. Verkkokaupasta tilattu teos toimitetaan sinulle suoraan kotiin tai vaihtoehtoisesti voit noutaa teoksen gallerialta. Gallerialta teoksen ostaessasi saat sen heti mukaasi.

Kolmiulotteinen taide antaa erilaisia mahdollisuuksia kodin sisustamiseen – veistos on persoonallinen lisä kodin tai työpaikan sisustukseen. Kokoelmastamme löytyy niin kirjahyllyyn tai ikkunalaudalle sopivia veistoksia kuin myös seinälle ripustettavia teoksia. Erilaisia veistosvaihtoehtoja etsitään tarvittaessa asiakkaiden toiveiden mukaan ja annamme vinkkejä ripustamiseen. Inspiraatiota kuvanveiston hankintaan voit myös hakea julkaisemastamme kuvanveiston osto-oppaasta.

Veistoskaupan teoksiin voi tutustua myös Galleria Sculptorin tiloissa Helsingissä.

Veistoskaupan teokset ovat uniikkeja; myynnissä on vain Suomen Kuvanveistäjäliiton jäsentaiteilijoiden teoksia. Liitossa on 500 ammattikuvanveistäjää ja Veistoskaupassa on teoksia yli sadalta liiton taiteilijalta.

Lisäksi liitto järjestää yhdessä Suomen Taidegraafikoiden ja Valokuvataiteilijoiden liiton kanssa TEOS -myyntitapahtumaa, jossa on myynnissä liittojen jäsenten veistoksia, valokuvataidetta ja grafiikkaa. Teosvälitys järjestetään vuosittain tänä vuonna tapahtuma on 11.–19.5.2024 Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa.

Teostiedustelut
galleria.sculptor@sculptors.fi
+358 (0)50 360 1180

Veistoskauppa – Sculpture Shop
Galleria Sculptor
Eteläranta 12
00130 Helsinki

Aukioloajat
ma suljettu
ti–pe 12–17
la–su 12–16

@veistoskauppa
facebook.com/veistoskauppa